Michalina Gamoń
01 Gru

Świąteczny kompot z suszu

Świąteczny kompot z suszu, czyli prosty i szybki przepis na aromatyczny napój. 

 

Świąteczny kompot z suszu — składniki

  • Gruszka suszona 20 g (2 plastry)
  • Jabłko suszone 20 g (2 plastry)
  • Morele suszone 10 g (1 sztuka)
  • Śliwki suszone 14 g (2 sztuki)
  • Woda 660 g (3 szklanki)


Świąteczny kompot z suszu — sposób przygotowania:
Wszystkie składniki umieścić w garnku i gotować ok.30-60 minut.

 

Jeśli chcesz, żeby podobne przepisy znalazły się w Twoim jadłospisie, umów konsultację dietetyczną. 

Odchudzam dzieci i dorosłych, rozpisuję także diety w chorobach. 

Umów się na wizytę — dietetyk Żory, Jastrzębie-Zdrój  kontakt: TELEFON

Twój komentarz




POKAŻ